Zonsopgang boven Maassluis

Maassluis

Een opname uit oktober. De zon komt steeds later op, zodoende hoef je niet al te vroeg op om de zonsopgang te schieten. Mijn doel die ochtend was een timelapse te schieten. (Te zien op YouTube). Het was koud en een uur naast je statief met camera staan is saai. In dat uur waren er wel verrassende momenten en die schoot ik met mijn telefoon, zoals deze foto.

Genomen met een Samsung Galaxy S7

A shot from October. The sun rises at an later hour in this time of year, so you do not have to get up early to shoot the sunrise. My goal that morning was to shoot a timelapse. (To be seen on YouTube). It was cold and one hour next to your tripod with camera stand is boring. In that hour there were surprising moments which I shot with my phone, like this picture.

Share this on →  Facebook   Ι Twitter   Ι Google+


pijl naar top pagina