Het laatste zomerse licht

Zomers licht

De zomer is bijna over. Op sommige dagen lijkt het al wel herfst. Op andere schijnt de zon nog op zijn best. Niet zo heet als in de volle zomer, maar wel krachtig wat zijn licht betreft. Er komen vast nog mooie momenten aan in de nazomer, maar voorlopig geniet ik van dit intense licht, dat ik met de zomer associeer. Alsof het het laatste zomerse licht zou zijn.

Panasonic DMC-TZ60. 180 s. f8. ISO 250. 185 mm. Post processing in Lightroom en Photoshop CC.

Summer is almost over. On some days it seems already autumn. On others the sun shines even at its best. Not as hot as in mid summer, but with an energetic light. There are beautiful moments to come in the after summer, but for now I enjoy this intense light, which I associate with summer. As if it would be the last summery light.

Share this on →  Facebook   Ι Twitter   Ι Google+


pijl naar top pagina