Een saaie foto verbeterd

eidfjord

Mijn vakantiefoto’s overziend zag ik een aantal dat ik tamelijk saai vond, ondanks dat de situatie waarin ze nam aantrekkelijk was. Ik besloot te kijken wat het zou opleveren als ik een conversie deed naar zwart en wit. De eerste stappen werden gezet in Lightroom. Vervolgens de Zwart/wit-module in Perfect Photosuite en dodging en burning in Photoshop. Hier is het resultaat.

Overlooking my holiday photos I noticed that some were rather boring, despite the situation in which I took them was attractive. I decided to see what a conversion to black and white would give. The first steps in Lightroom. Then the black/white-module in Perfect Photo Suite and dodging and burning in Photoshop. Here is the result.

Share this on →  Facebook   Ι Twitter   Ι Google+


pijl naar top pagina