Reflection

Reflection

Met een groepje fotografen hadden we afgesproken om in een bepaalde weeek aandacht te geven aan reflecties. Dit is een boeketje weerspiegeld in melkglas. In feite is dit de bewerking van het origineel, dat ik een beejte te koel vond. In deze versie versterkte ik de lichtbron en voegde wat kleur en textuur toe. Ik vond het een goed voorbeeld van inspiratie, gecombineerd met het goede moment, in de naaste omgeving.

Panasonic DMC-TZ60. 1/60 s. f6.4. ISO 400. 780 mm. Post processing in Lightroom en Photoshop CC.

With a group of photographers we had agreed to give attention to reflections in a particular week. This is a bouquet reflected in milk glass. In fact, this is the adjustment of the original, which I found a bit too cold. In this version I strengthened the light source and added some color and texture. I thought it was a good example of inspiration, combined with the right time, in the immediate vicinity.

Share this on →  Facebook   Ι Twitter   Ι Google+


pijl naar top pagina